Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Leader 2014-2020

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a gazdaságfejlesztési célú felhívások közül jelenleg még a

- Térségi üzleti típusú együttműködések és a

- Helyi termékek piacra jutásának támogatása helyi felhívások

a közösségi célú felhívások közül a

- Rászorulók életkörülményeinek javítása,

- Helyi értékeket, termékeket, szolgáltatásokat bemutató fesztiválok támogatása és a

- Helyi termékek és szolgáltatások számára védjegy kialakítása

helyi felhívások nyitva vannak, mert az igényelt támogatások összege alacsony a rendelkezésre álló keretösszeghez viszonyítva. A felfüggesztett felhívások esetében folyamatban van a beadott kérelmek átvizsgálása.

 

A LEADER helyi pályázati felhívások a Magyar Államkincstár honlapján érhetőek el, az alábbi linken:

 https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok

Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a Dél-Baranya Határmenti Települések Egyesülete HACS gazdaságfejlesztési felhívásaira továbbra is nyújthatók be pályázati kérelmek. A kérelmek benyújtásának felfüggesztését a HACS közleményben előre fogja jelezni. A felhívás felfüggesztése forráskimerülés esetén fog megtörténni az aktuális értékelési szakasz közben vagy a szakasz zárónapján. A 2018. március 2-ig beadott és a felfüggesztésig beadásra kerülő pályázatok együttesen lesznek értékelve.

Bővebben...

A mai naptól módosultak a LEADER Helyi Felhívások.

 

Főbb változások:

 

Gazdaságfejlesztési célú felhívások

Új szakmai-műszaki elvárás: hálózatra termelő napelemes projekt esetén a szolgáltató felé benyújtott igénybejelentőt a támogatási kérelem mellékleteként be kell nyújtani. Az első elszámolással érintett kifizetési kérelem feltétele a hálózati engedélyes által jóváhagyott csatlakozási dokumentáció, a záró kifizetés feltétele a hálózati engedélyessel kötött hálózathasználati szerződés megléte és benyújtása.

Bővebben...

A Dél-Baranya Határmenti Települések Egyesülete LEADER Helyi Akciócsoportja tisztelettel meghívja Önt a megjelent helyi felhívásokhoz kapcsolódó, elektronikus felület használata és E-kérelem benyújtása témájú felkészítő szakmai fórumára.A rendezvény kettő helyszínen kerül lebonyolításra

2018. február 08. (csütörtök) 10:00 óra

Térségi Könyvtár és Ismeretközpont nagyterme

(Siklós, Köztársaság tér 8. )

 

2018. február 15. (csütörtök) 16:30 óra

Sellye Városi Művelődési Ház, Könyvtár és Muzeális Intézmény

Ormánsági Közösségi Ház

(Sellye, Mátyás király u. 53. )

Bővebben...

isztelt érdeklődők, pályázók!

Akciócsoportunk a LEADER pályázati felhívásokra érkező kérelmek esetén vizsgálni fogja, hogy az adott beruházás mennyire illeszkedik a Helyi Fejlesztési Stratégiában megfogalmazott alapelvekhez. Az illeszkedés vizsgálata mind a 10 db, gazdasági és közösségi felhívásunk esetében releváns, az értékelés során az illeszkedést pontozni fogjuk! Jelen dokumentumot azért állítottuk össze, hogy a támogatást igénylők előre felmérhessék, kérelmük illeszkedik-e a Helyi Fejlesztési Stratégiához, illetve milyen kritériumok alapján vizsgáljuk a beruházások illeszkedését.

 

Tisztelt Érdeklődők!

 

A LEADER helyi pályázati felhívások a Magyar Államkincstár honlapján érhetőek el, az alábbi linken:

 https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok

Az itt található ÁUF dokumentum minden helyi felhívásra vonatkozó szabályokat tartalmaz. Továbblépés az alkalmazás megnyitása gomb megnyomásával, mely után a Dél-Baranya Határmenti Települések Egyesülete Helyi Akciócsoportok felhívásai kikereshetőek.

A gazdaságfejlesztési célú felhívások első benyújtási időszaka egységesen 2018. január 31 –én, a közösségi célú felhívásoké 2018. február 15-én nyílik meg. A pályázatok meghirdetése folyamatos, az első értékelési szakaszok egységesen 30 napos időtartamúak. Forráskimerülés esetén az első szakasz után felfüggesztésre kerülhet az adott felhívás. Összesen 10 db helyi felhívásra lehet pályázatot benyújtani.

Bővebben...

Fontos információk

Legfrissebb híreink