Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Idegenforgalmi újítások Harkány fellendítéséért

Együtt Harkányért! - ez a jelszava a Harkányi Turisztikai Egyesületnek, mely az együttműködést tűzte zászlajára. Együttműködést a várossal, a turizmusban érdekelt szervezetekkel, szolgáltatókkal. Ez az együttműködés a közös munka záloga az idegenforgalmi szakemberek szerint annak, hogy Harkány olyan célállomás legyen a be- és külföldi turizmusnak egyaránt, amelyre földrajzi fekvése és adottságai méltán feljogosítják.

A Harkányi Turisztikai Egyesület tavaly újult meg, s nagyratörő, de elérhető céljaiért küzd. Ősz óta jelentősen sikerült növelni elismertségüket, aminek köszönhetően bővült a tagságuk, valamint a térségi és országos szakmai kapcsolatrendszerük is. A város az uniós Turisztikai Desztináció Menedzsment (TDM) pályázaton 46,9 millió forint támogatást nyert el.

A szeptemberben indult pályázati program 2012 júniusáig tart, minek keretében az egyesület versenyképességi stratégiát, hálózatfejlesztési és partnerségi stratégiát és programot dolgozott ki, melyek megvalósítása az idei év feladata lesz. Az egyesület idén egy turisztikai portált, és egy egységes térségi turisztikai adatbázisrendszert, online foglalási rendszert készít elő, együttműködve a gyógyfürdővel és a gyógykórházzal. Emellett elkészül Harkány arculatának egységes kidolgozása, és az azt megjelenítő elemek legyártása.

Hogy a látógatók is megfelelő információval rendelkezzenek, az egyesület átvette a Tourinform- iroda működtetését, egységes városi turisztikai tájékoztató táblarendszert alakít ki, és a tervek szerint érintőképernyős infópontokat helyeztet el város frekventált pontjain.

(Forrás: Dunántúli Napló)

Fontos információk

Legfrissebb híreink