Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Tisztelt kedvezményezettek!

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a támogatásban részesített LEADER pályázatok fenntartási időszakárhoz –a Helyi értékeket, termékeket, szolgáltatásokat bemutató fesztiválok támogatása jogcím kivételével- minden pályázat esetében kapcsolódik valamilyen feltétel teljesítése, amelyet a kedvezményezettek a pályázat beadásakor vállaltak.

 

A feltételek teljesítése a projekt befejezésétől számított 5 éves fenntartási időszakban monitoring adatszolgáltatás keretében ellenőrizve lesz! Kérjük minden támogatásban részesített partnerünket, vegye fel a kapcsolatot egyesületünkkel, hogy a fenntartási időszakban vállalt feltételek teljesítése zökkenőmentes legyen!

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben a vállalt feltételek több szempont vonatkozásában sem teljesülnek, szankciók várhatóak, amelyek összeadódhatnak és adott esetben a pályázat utólagos elutasítását és a támogatási összeg visszakövetelését eredményezhetik! Különösen legyenek tekintettel a foglalkoztatás teljesítésére, mivel az alkalmazott foglalkoztatását – amennyiben a kedvezményezett főállású munkavállaló felvételét vállalta – a projekt befejezésétől teljesíteni kell!

Fontos információk

Legfrissebb híreink