Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

A Miniszterelnökség várhatóan augusztusig dönt a kertészeti pályázatok egy részéről, és az élelmiszeripari pályázatok első köréről is.A következő napokban kézhez kapják a támogatói döntéseket az agrár-környezetgazdálkodási program második körére, illetve a településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciójára, közösségi terek létrehozására pályázók. E két felhívásra mintegy 40 milliárd, illetve 26,88 milliárd forintos támogatási keret áll rendelkezésre.

Augusztusig várhatóan döntenek a kertészeti pályázatok egy részéről, az élelmiszeripari pályázatok első köréről és az állattartó telepek korszerűsítésére kiírt pályázatokról is. Az érdeklődést jól jelzi, hogy csak a kertészeti és az állattenyésztésre vonatkozó felhívásokra több mint 10 ezer kérelem érkezett. A legfontosabb pályázatokról szeptemberig folyamatosan születnek meg a döntések, és 2018. március 31-ig minden kérelmet elbírálnak.

A LEADER program első pályázati felhívásai szeptemberben jelennek meg, és december 31-ig minden intézkedés esetében megnyílik a kérelem beadására szolgáló elektronikus felület.

Fontos információk

Legfrissebb híreink