Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Tisztelt Érdeklődők, Partnerek!

Várhatóan 2016 tavaszától kerülnek meghirdetésre a LEADER forrásból finanszírozott pályázati kiírások. A konkrét pályázatok megjelenését megelőzi a Helyi Fejlesztési Stratégia (HFS) megalkotása, amely a LEADER alapdokumentuma lesz. A stratégia magában foglalja majd a fejlesztési irányvonalakat, a legfontosabb alapvetéseket, amikre a pályázati lehetőségek épülnek a 2014-2020-as uniós ciklusban.

Közös célunk, hogy olyan fejlesztési stratégia szülessen, amely elfogadható a térségünkben élők számára is. Ahhoz, hogy a jövőbeni pályázati kiírások mindenki számára lehetőséget biztosítsanak elképzeléseik megvalósításához fontos, hogy tudjunk a régiónkban élők terveiről, fejlesztési ötleteiről, problémáiról és azokra közös megoldást dolgozhassunk ki.

A térség agráriuma, azon belül is a kertészeti ágazat helyzete, fejlődési lehetőségei, korlátai fontos tényezője az Akcióterület gazdaságának. Az agrárgazdaság Helyi Fejlesztési Stratégiában elfoglalható helymeghatározása érdekében

 

november 11-én , 16.00 órakor a csányoszrói Közösségi Házban agrár- és kertészeti vállalkozók, termelők bevonásával HFS- egyeztetési fórumot tartunk, melyre várjuk az érdeklődőket.

Fontos információk

Legfrissebb híreink