Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Az MVH „Integrált Irányítási és Ellenőrzési Rendszerének kiterjesztése (IIER2) és felkészítése a 2014-20-as KAP ciklus követelményeinek kiszolgálására” című projekt megvalósítására az MVH 3,7 milliárd forint támogatást nyert el az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program (EKOP) keretében.

A közleményben ismertetik: az MVH Magyarország egyetlen akkreditált, európai uniós agrár- és vidékfejlesztési támogatásokat, illetve egyéb, ebbe a körbe tartozó intézkedéseket kezelő kifizető ügynöksége. Feladatainak ellátását az Integrált Igazgatási és Ellenőrzési Rendszer (IIER) támogatja, amelynek alkalmazása a KAP egyik fontos uniós előírása a kifizető ügynökség számára. Ennek az informatikai rendszernek az üzemeltetését és továbbfejlesztését is az MVH-nak kell biztosítania.

A rendszer fejlesztése időszerű volt, hiszen az MVH közlése szerint az elmúlt 10 évben a belső felhasználók száma megduplázódott, a támogatási jogcímek száma megháromszorozódott (kiegészülve az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokkal) és a kapcsolódó külső szervezetek, nyilvántartások száma is tízszeresére nőtt.

Az IIER2 fejlesztés eredményeként egyebek között javul a kérelem-feldolgozás hatékonysága és az információs igények korszerű kiszolgálása, bővül az elektronikus ügyintézés köre – számol be a közlemény a fejlesztésről.

Forrás: www.szechenyi2020.hu

Fontos információk

Legfrissebb híreink