Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Tisztelt Pályázóink!

Az 52/2012. (VI.8.) VM rendelet (az Európai Mezõgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez a LEADER Helyi Akciócsoportok közremûködésével 2012-tõl nyújtandó támogatások részletes feltételeirõl) alapján támogatási kérelmek nyújthatók be turisztikai fejlesztésekre.

A kérelmek értékelési szempontjai a Helyi Akciócsoportok döntése alapján térségenként eltérőek, ezért kérjük, hogy a Dél Baranya Határmenti Települések Egyesülete HACS szempontrendszerét és egyes elérhető pontok feltételeit a rendelet 1. sz. mellékletében (113-122 oldalak) olvassák el!

A II. Horizontális szempontok 31. pontja a tervezett fejlesztés Helyi Vidékfejlesztési Stratégiához (HVS) illeszkedés erősségét értékeli. Az értékelés során a vizsgálat alapja az üzleti vagy működési tervben leírtak és a csatolt együttműködési megállapodásokban bemutatott törekvések összhangja a HVS dokumentumában megfogalmazottakkal illetve kapcsolódás a térség turisztikai attrakcióihoz.

 

A kérelmek összeállítása segítésére az Akciócsoport működési területe településein található épített örökséghez, természeti értékekhez, helyi kultúrához, aktív kézművességhez, sport- és rekreációs lehetőségekhez kapcsolódó turisztikai attrakciókat összegyűjtöttük, az értékelés 32-35. pontjai értékelése ezen alapul. A térség idegenforgalmi potenciáljának kihasználása érdekében kérjük a tervezett fejlesztéseikben a meglévő értékeinkhez kapcsolódást.

 

                                                                                      

 

Szarkándi Lajos

                                                                                         munkaszervezet vezető

 

 

 

Fontos információk

Legfrissebb híreink