Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Megjelent az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a mikrovállalkozások létrehozására ésfejlesztésére LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2012-ben nyújtandó támogatások feltételeiről szóló 47/2012. (V.11.) VM rendelet. A pályázatokat 2012. június 1. és 2012. június 30. között lehet beadni postai úton, az MVH által rendszeresített és az MVH honlapján közzétett formanyomtatványon a beruházás helye szerinti illetékes LEADER HACS munkaszervezeti irodájához.

 

A támogatás mértéke a hátrányos helyzetű területen megvalósuló fejlesztés esetén az összes elszámolható kiadás 65%-a, de legfeljebb 25 000 000 Ft. Az egyéb területen megvalósuló fejlesztés esetén az összes elszámolható kiadás 60%-a, de legfeljebb 25 000 000 Ft.

Támogatás igénybevételére jogosult a működő mikrovállalkozás, az induló mikrovállalkozás, a természetes személy, aki vállalja, hogy a támogatás megítélését követően az első kifizetési kérelem benyújtásának időpontjáig egyéni vállalkozóként nyilvántartásba veteti magát.

A támogatási kérelmet postai úton 2012. június 1. és június 30. között lehet benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (a továbbiakban: MVH) által rendszeresített és az MVH honlapján közzétett a beruházás helye szerinti illetékes LEADER HACS munkaszervezeti irodájához.

További részletekért, pályázati tanácsadásért keresse fel a Dél-Baranya Határmenti Települések Egyesülete LEADER HACS munkatársait!

A támogatás részletes feltételeiről szóló rendelet itt olvasható:

Fontos információk

Legfrissebb híreink