Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Tisztelt nyertes pályázóink!

Ezúton hívjuk fel a figyelmét, hogy a Monitoring adatszolgáltatási kötelezettséget, minden EMVA forrás esetében a 18/2009. (III. 6.) FVM rendelet szabályozza. A rendeletet az idei évben a 3/2012. (I. 31.) számú Vidékfejlesztési Minisztériumi rendelet módosítja. Az MVH vonatkozó közleménye 28/2012. (II.10.) számmal jelent meg.

Minden nyertes pályázó (vagyis 2011-ben, vagy azt megelőzően Turisztika, Mikrovállalkozások, Falumegújítás, Vidéki Örökség megőrzése,  LEADER, IKSZT, „Falubusz” jogcímekben támogatási határozattal rendelkező) részére kötelező az évenkénti monitoring adatszolgáltatás.

Teljesítési időszak: 2012. február 13 – 2012. március 12.

Az adatszolgáltatási kötelezettségnek kizárólag elektronikus úton lehet eleget tenni. Ennek feltétele az Ügyfélkapus regisztráció. Ügyfélkapus regisztrációt a www.magyarorszag.hu honlapon igényelhet - kizárólag magánszemélyként. Ha szervezetnek, vállalkozásnak van monitoring kötelezettsége, akkor a szervezet nevében, meghatalmazottként eljáró magánszemélynek kell Ügyfélkapus regisztráltnak lenni. Ha adatszolgáltatási kötelezettségét meghatalmazott útján teljesíti, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) által kiadott jelszóra van szüksége. Ezt a jelszót az MVH honlapján www.mvh.gov.hu elérhető G946-os nyomtatvány kitöltésével igényelheti meg. A fent említett regisztráció birtokában, az MVH honlapját www.mvh.gov.hu felkeresve kezdhető el a monitoring.

Az adatszolgáltatásról részletes információkat a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapján (www.mvh.gov.hu) közzétett útmutatókból, közleményekből kaphat.

Az MVH honlapján elérhető e-monitoring oktatási anyag és kitöltési útmutató segítségül szolgálhat a sikeres adatközléshez:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/alkalmazasok/info?tartalom_id=1009075

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az elektronikus felület a Mozilla Firefox böngészőre lett kifejlesztve. Más böngészőkkel előfordulhat hibás megjelenítés.

Felhívjuk szíves figyelmüket továbbá arra, hogy az MVH az adatszolgáltatást elmulasztó, vagy hiányos, hibás adatokat közlő ügyfeleket bírsággal sújthatja.

A monitoring adatszolgáltatással kapcsolatos kérdésekben az MVH központi
ügyfélszolgálata a 2012. évi monitoring adatszolgáltatási kötelezettség teljesítésének ideje alatt, 2012. február 13. - március 12. között a Központi Ügyfélszolgálat hosszabbított munkaidővel áll az ügyfelek rendelkezésére; minden nap 7:30-12:00 valamint 13:00 – 17:30 között fogadja a hívásokat a (1) 374-3603, és a (1) 374-3604 telefonszámokon.

Fontos információk

Legfrissebb híreink