Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Az ÚMVP Irányító Hatóságának 119/2011 (X. 21.) számú Közleménye
A LEADER pályázat benyújtási időszak meghosszabbításáról
Az  Európai  Mezőgazdasági  Vidékfejlesztési  Alapból  a  Helyi  Vidékfejlesztési Stratégiák  LEADER  fejezetének  végrehajtásához  2011-től  nyújtandó támogatások részletes  feltételeiről  szóló  76/2011.  (VII.  29.)  VM  rendelet alapján  a  pályázatokat 2011.  szeptember  30.  és  október  31.  között  lehet benyújtani  kizárólag  elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül.
Az  ügyfeleknek  most  első  alkalommal  van  lehetősége  arra,  hogy  pályázataikat kizárólag elektronikus formában nyújtsák be. Az elektronikus beadás egy új rendszer, amellyel a pályázók ebben a formában eddig még nem találkozhattak. Az    elektronikus    pályázat    benyújtásához    MVH    regisztrációs számot és ügyfélkapus  jelszót  szükséges  igényelni,  továbbá  amennyiben meghatalmazottat kíván igénybe venni az ügyfél, akkor a meghatalmazást jóvá kell hagyatni az MVH-val, utána kezdődhet meg a pályázat feltöltése.
A visszajelzések szerint a pályázatok elektronikus beadását sokan nem tudják a határidő lejárta előtt megvalósítani (az október 31, illetve november 2-ai határidőt egy négy napos ünnep előzi meg).
Az Irányító Hatóság az ügyfelek érdekét és az esélyegyenlőséget szem előtt tartva a pályázat benyújtási időszakot 2011. november 15-ig meghosszabbítja. Az erről szóló rendeletmódosítást az Irányító Hatóság már kezdeményezte.
Budapest, 2011. október 21.
Búsi Lajos
Irányító Hatóság vezetője

Fontos információk

Legfrissebb híreink