Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Megjelent az EMVA társfinanszírozású intézkedések Irányító Hatóságának 16/2013. (III.16.) számú Közleménye a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák felülvizsgálata a LEADER program 2013-as harmadik pályázati köréhez kapcsolódóan. A LEADER program harmadik pályázati körének előkészítésének részét képezi a Dél-Baranya Határmenti Települések Egyesülete Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának felülvizsgálata is.

Tekintettel arra, hogy az új LEADER program koncepciója szerint a helyi döntési kompetencia alapja a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (HVS), amelyben a Helyi Akció Csoport (HACS) a döntéshozatalhoz szükséges minden pályázati feltételt rögzít, szükséges a korábban elfogadott HVS felülvizsgálta és átdolgozása.

A felülvizsgálat célja, a helyi fejlesztési igények felmérése, összegyűjtése, annak érdekében, hogy a helyi közösség által megfogalmazott igényekre a megjelenő pályázati felhívás teljes körű választ adhasson. A folyamat március 21-én veszi kezdetét és április 12-én ér véget.

A HVS felülvizsgálat fontos része a LEADER program megvalósulásának! Az elnökség (HBB) összehívásának ütemezése, a Tájékoztató Fórumok szervezése, és a HVS felülvizsgálat adminisztratív kereteinek megteremtése a HVS felülvizsgálat megkezdését is jelenti.

A HVS felülvizsgálathoz várjuk a Tisztelt Tagság és érdeklődők, valamint leendő pályázók aktív részvételét, véleményét, az eddig elért eredmények ismeretében javaslatokat az elkövetkezendő pályázati időszakban kiírásra kerülő LEADER terv intézkedéseinek elkészítéséhez.

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk irodánkban, valamint a HVS felülvizsgálatot indító fórumokra is.

 

A HVS felülvizsgálati munkájában a Siklós, Köztársaság tér 8. I. emeleti Leader tárgyalóban

2013.03.27. 10:00 – 13:00 óráig

2013.03.28. 10:00 – 13:00 óráig

2013.04.03. 10:00 – 13:00 óráig

nyilvános felülvizsgálati fórumot tartunk, melyen minden érdeklődőt várunk, aki véleményével részt kíván venni a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia felülvizsgálatában és alakítani kívánja a pályázati célterületeket.

 

Szarkándi Lajos, munkaszervezet vezető

 

 

Fontos információk

Legfrissebb híreink