Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

A Miniszterelnökség (mint Irányító Hatóság) és a Horvát Köztársaság Területfejlesztési és EU Támogatások Minisztériuma (mint Nemzeti Hatóság) meghirdette az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 első pályázati felhívását.

A kiírás indikatív értéke 26,5 millió euró, amely három különböző prioritást támogat (2-es prioritás: A természeti és kulturális erőforrások fenntartható hasznosítása; 3-as prioritás: Együttműködés; valamint 4-es prioritás: Oktatás). Az első pályázati felhívás 2016. május 31-ig, közép-európai idő szerint 17.00 óráig áll nyitva, vagyis ez az egykörös kiírás beadási határideje.

A pályázati felhívás részletes szabályait, a támogatásra jogosult területet, az elszámolhatósági és benyújtási szabályokat, valamint a pályázatértékelési eljárás részleteit a Pályázati útmutatóban találhatja, amely innen tölthető le. A teljes pályázati csomag, beleértve a pályázati formanyomtatványt és a nyilatkozat-mintákat az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program hivatalos honlapján érhető el.

A felhívás nyitva állása alatt a Közös Titkárság és a KT Kontakt Pontok a programterület hét megyéjében szerveznek majd információs napot, amelyek pontos helyét és idejét a www.huhr-cbc.com/hu/ és a http://www.huhr-cbc.com/en/list-of-call-for-proposals honlapokon fogják időben meghirdetni. A pályázati felhívás nyelve az angol, amely egyben a program hivatalos munkanyelve is.

 Forrás: www.huhr.cbc.com/hu

Fontos információk

Legfrissebb híreink