Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

 

A Dél-Baranya Határmenti Települések Egyesülete LEADER Helyi Akciócsoport várja a siklósi és sellyei térségi önkormányzatok, civil szervezetek, vállalkozások, őstermelők fejlesztési elképzeléseit.

Egyesületünk megkezdte a 2014-2020-as időszak térségi fejlesztéseinek előkészítését, a Helyi Fejlesztési Stratégia megtervezését. A tervezett pályázati kiírások valós igényekhez való igazítása érdekében kérem, hogy tájékoztassa egyesületünket az Ön fejlesztési elképzeléseiről.

Miért éri meg beküldeni fejlesztési igényét?

Akciócsoportunk a térségben 2016. évtől megnyíló LEADER pályázati kiírások kialakításakor figyelembe veszi a beküldött projektötleteket. Amennyiben a beküldött projekt más, központi kiírásból lesz finanszírozható, erről e-mail-en tájékoztatjuk a projektötletet beküldő személyt, szervezetet.

Kérjük, jelezze felénk fejlesztési elképzelését az alábbi adatlap kitöltésével!

Személyesen elhozhatja irodánkba hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00, pénteken 8:00-12:00 között, postai úton 7801 Siklós, Pf. 206. vagy e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

További információért és a fejlesztési elképzelésekkel kapcsolatos személyes tanácsadásért keresse az Egyesület munkatársait! Ennek érdekében kérem előzetesen telefonon egyeztessen időpontot!

Üdvözlettel:

Orsokics István elnök

Fontos információk

Legfrissebb híreink