Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Kifizetési kérelmek a III. tengely és a LEADER keretében január 31-ig

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások körében az integrált közösségi és szolgáltató tér kialakítására és működtetésére igénybe vehető támogatások kifizetésének igényléséről. A támogatási rendelet 11. §-a, valamint a Vhr. 16. § (4) bekezdése alapján az adott jogcím vonatkozásában az MVH által kibocsátott – támogatási kérelemnek helyt adó, vagy részben helyt adó – jogerős- támogatási határozattal rendelkező ügyfelek 2011. január 1–31. közöttkifizetési kérelmet jogosultak benyújtani.

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a falumegújításra és –fejlesztésre, mikrovállalkozások létrehozására, vidéki örökség megőrzéséhez és turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez nyújtandó támogatás kifizetésének igényléséről. A támogatási rendelet 8. § (1) bekezdés a) pontja alapján a kifizetési kérelmet 2011. január 1-től 2011. január 31-ig lehet benyújtani. A benyújtás végső határideje a benyújtásra nyitva álló időszak utolsó napja.

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADERfejezetének végrehajtásához nyújtandó támogatások kifizetésének igényléséről.

A Vhr. 8. § és 16. § (4) bekezdése és a támogatási rendelet 10.§ (1) bekezdés a) pontja alapján az adott jogcím vonatkozásában az MVH által kibocsátott jogerős – pályázatnak helyt adó, vagy részben helyt adó – határozattal rendelkező ügyfelek jogosultak kifizetési kérelmet benyújtani.
A kifizetési kérelem benyújtásának további feltétele, hogy az ügyfél eleget tegyen a Vhr., a 2007. évi XVII. törvény, a támogatási rendelet, valamint az egyéb jogszabályok előírásainak.

A kifizetési kérelem benyújtása

A kifizetési kérelmet az MVH által rendszeresített nyomtatványokon, postai úton kell benyújtani. A formanyomtatványok letölthetők a http://www.mvh.gov.hu oldalról

A kifizetési kérelmet 2010. január 1-31. között lehet benyújtani. A kérelmet legkorábban 2010. január 1-jén, legkésőbb 2010. január 31-én adhatja postára.


{backbutton}

Fontos információk

Legfrissebb híreink