Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

MEGHÍVÓ

Leader Információs hálózati partnerség honlap bemutató rendezvényére

 

A Dél Baranya Határmenti Települések Egyesülete Helyi Akciócsoport LEADER-programjához kapcsoltan „Információs hálózat”-ot indított el.

 

A LEADER Akciócsoport ebben összegyűjti az egyes partnerek kapacitásait, a hozzá szükséges menedzseri tevékenység révén hirdeti azokat, elérhetővé teszi minden érdeklődő számára. Az így együttesen kezelt adattömeg termékek és szolgáltatások vegyes kínálatát adja, az „Információs hálózati tagság” egy piacszervezést, piacra jutást segítő eszköz!

A Hálózat sikeres működésének megalapozása érdekében a tagsága bevonásával szeptember 30-án megtartottuk első célzott rendezvényünket, melyen pozícionálni kívántuk a Hálózatot, meghatározni a működéssel kapcsolatos alapvető elvárásokat.

 

Az információs hálózat működővé tételének első lépéseként egy internetes honlapon alkalmazása, mely lehetőséget nyújt a partnerek bemutatására (reklámfelület), segíti a partnerek elérését (üzleti kapcsolat lehetősége) és megtestesíti a partneri kört mint adatbázis, lehetőséget adva a csoport menedzseléséhez.

 

A honlap elkészítése a LEADER Akciócsoport finanszírozásában elkezdődött, találkozónkon bemutatásra kerül a kialakított felület. A továbblépéshez szükséges a partnerek részéről szükséges funkció-véglegesítés, adattartalom véglegesítése és ezt követően az induló adatok begyűjtése.

 

Mindezek véglegesítéséhez tartjuk második munkamegbeszélésünket a 2014. december 11-én 10.00-kor, amelynek témái:

 

  1. honlap tervezet véglegesítése
  2. alapadat tartalom meghatározása

 

A Fórum helyszíne: Siklós, Köztársaság tér 8., Térségi Információs Központ és Könyvtár Nagyterme.

 

Kérem, hogy a rendezvényen ön, mint pályázó vagy meghatalmazottja vegyen részt, mivel a tagság a nyertes pályázók számára kötelező érvényű! Emellett ötleteivel, javaslataival segítse az információs hálózat fejlesztését!

 


Fontos információk

Legfrissebb híreink