Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

 

FALUSI ÉS AGROTURIZMUS ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

Akkreditált Falusi vendéglátó képzést indít

A képzés célja : szakmai felkészítés, kezdő falusi vendéglátók és vidéki szolgáltatóként tanyagazdaságot, farmgazdaságot működtető magánszemélyek, kis- és mikro vállalkozások számára.

A jelentkezési lap letölthető a FATOSZ internetes szakmai oldaláról:

http://www.fatosz.eu/falusi+vendeglato+kepzes/falusi+vendeglato+kepzes.html

A kitöltött jelentkezési lapot az alábbi e-mail címre kérjük visszaküldeni

2014. szeptember 30 –ig :          Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A képzés célcsoportja: a falusi vendégfogadók, a falusi turizmus, mint szolgáltatói tevékenység iránt érdeklődők akik most tervezik bekapcsolódásukat a vendégfogadásba, vagy szeretnék ismereteiket elmélyíteni. Ők lehetnek kezdő falusi vendéglátók , ÚMVP nyertes falusi szállásadók, vidéki szolgáltatók, tanyagazdaságot és farmgazdaságot működtető magánszemélyek, őstermelők, kis- és mikro vállalkozások vezetői, munkatársai.

 

A képzés tervezett helyszínei Október végétől :

  • Eger
  • Győr
  • Báránd - Szarvas
  • Budapest
  • Pécs

 

A képzés várható időtartama: 60 óra 3 x 2 alkalom (egymást követő pénteki és szombati napokon vagy hallgatói igények alapján egymást követő szombati és vasárnapi napokon ) , 09-17 h között.

A képzés formája: Hétvégi előadások és gyakorlati foglalkozások

 

A képzés központi koordinálja:  

FATOSZ központi információs irodája 1077. Budapest, Király u.93.

A képzésre való jelentkezés módja:

A mellékletben található jelentkezési lap kitöltését követően , e-mailben való megküldése az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bizonyítvány:

A hallgatók az akkreditált képzés végén tanúsítványt t kapnak, amelyet különböző vidékfejlesztési pályázatoknál, a támogatásokat nyertek számára előírt képzettségnek elfogadnak.

 

Tematika:


  1. Gazdálkodási Ismeretek (vállalkozási, adózási, jogi ismeretek)

III. Szabadidős tevékenységek szervezése ( felnőtt és gyermek programok szervezése, csomagajánlatok készítése, örökségturizmus, kulturális turizmus, hagyományőrzés)

 

  1. Környezet kialakítása

(a szálláshely berendezése, szálláshely üzemeltetési engedély, védjegy rendszer, szakosodás)

IV. Vendégház és szolgáltatásainak higiéniai előírásai ( vendégház működtetésének higiéniás feltételei, helyi termékek megjelenése a vendégasztalon

 

  1. Kommunikáció-marketing( vendéggel való kapcsolattartás, konfliktus kezelése, helyi és térségi közösségépítés, internetes ( on-line) megjelenés, fogyasztóvédelem, )

+ 1 Jó gyakorlat bemutatása, mintagazdaságba való ellátogatás

Oktatók:  Szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező oktatók és sikeres vállalkozást működtető, gyakorlott falusi vendéglátók.

Hallgatói létszám:   Minimum 20 fő

Ezen hallgatói létszám alatt nem indítjuk el az adott helyszínen a képzést, azt újra meghirdetjük.

A képzés költségei[1]: 50.000 Ft + 10.000 Ft regisztrációs díj + 10.000 Ft vizsgadíj, amelyről a hallgatók számlát kapnak.

A FATOSZ tagszervezeteinek tagjai kedvezményesen veheti igénybe a képzést: 40.000Ft+ 10.000Ft regisztrációs díj + 10.000Ft vizsgadíj

A díj befizetése: A jelentkezés elfogadásának visszaigazolását követően , az 1 óra megkezdése előtt a regisztrációs díjat , míg a képzés díját a képzés végéig kell megfizetni ( átutalni ) a FATOSZ bankszámlájára : Budapest Bank 10103173-40063023-00000002

A képzési díjon felül a hallgatókat terhelő költségek:

- A szállás , utazás és az étkezés költsége

 

A FATOSZ által biztosított : nyomtatott tananyag, előadások CD-n.

Budapest, 2014. 09.01.

Dr.Csizmadia László sk.

FATOSZ Elnöke      A FATOSZ tagszervezeteinek tagjai kedvezményesen veheti igénybe a képzést: 40.000Ft+ 10.000Ft regisztrációs díj + 10.000Ft vizsgadíj

Fontos információk

Legfrissebb híreink