Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Június 1-jétől újra lehet projektötleteket benyújtani az MNVH-hoz! A Hálózat három témában – ismeretátadás, rendezvények szervezése, valamint kiadványok készítése és sokszorosítása – adott ki felhívást.

A projektötleteket június 1. és június 20. között lehet benyújtani. A közbeszerzési eljárás életbe lépése miatt valamennyi projektötleti felhívás eljárásrendje módosult, így a korábbihoz képest változtak a felhívások szövegei is. A felhívások és a kitöltendő dokumentumok a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat honlapján a vízszintes menüsorban található Projektötleti felhívások menüpontban érhetők el.

Projektötletet továbbra is csak előzetesen nyilvántartásba vett szervezet vagy személy nyújthat be a Hálózat felé. Az előzetes nyilvántartásba vételi kérelmet minden hónap első teljes hetében, a nyár első hónapjában június 2-től június 9-e éjfélig nyújthatják be a lehetséges jövőbeni partnerek. Részletek az MNVH honlapján az Előzetes Nyilvántartásba Vétel menüpontban találhatók.

Az előzetes nyilvántartásba vétel előfeltétele a regisztráció. Regisztrálni bármikor lehet, és mindössze néhány percet vesz igénybe. A regisztrációt a www.mnvh.eu oldalon kezdeményezheti.

Forrás: NAKVI

Fontos információk

Legfrissebb híreink