Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

 

2014. február 1. és 2014. május 31. között folyamatosan nyújthatók be kifizetési kérelmek egyes EMVA-ból társfinanszírozott jogcímek esetén

 
A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal módosította, illetve hatályon kívül helyezte jelen közleményeivel a korábban kiadott kifizetési kérelmekkel kapcsolatos közleményeket. A megjelent módosított és hatályos Közleményeket e cikkből érhetik el.

az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki örökség megőrzéséhez igénybe vehető támogatás kifizetésének igényléséről szóló 3/2014. (I.22.) számú MVH Közlemény a Kifizetési kérelem elkészítéséhez szükséges közlemény, a nyomtatványok és a segédlet az elektronikus felület használatához, letölthető innen:

3/2014. (I. 22.) számú MVH Közlemény

 

az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó a mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére igénybe vehető támogatások kifizetésének igényléséről szóló 7/2014. (I.22.) számú MVH Közlemény, a Kifizetési kérelem elkészítéséhez szükséges közlemény, a nyomtatványok és a segédlet az elektronikus felület használatához, letölthető innen:

7/2014. (I. 22.) számú MVH Közlemény

 

az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a falumegújításra és - fejlesztésre nyújtandó támogatások kifizetésének igényléséről szóló 8/2014. (I.22.) számú MVH Közlemény,  a Kifizetési kérelem elkészítéséhez szükséges közlemény, a nyomtatványok és a segédlet az elektronikus felület használatához, letölthető innen:

8/2014. (I. 22.) számú MVH Közlemény

 

az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez igénybe vehető támogatás kifizetésének igényléséről szóló 9/2014. (I.22.) számú MVH Közlemény, a Kifizetési kérelem elkészítéséhez szükséges közlemény, a nyomtatványok és a segédlet az elektronikus felület használatához, letölthető innen:

9/2014. (I. 22.) számú MVH Közlemény

 

 

az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének (IV.- es tengely) végrehajtásához nyújtandó támogatások kifizetésének igényléséről szóló 13/2014. (I.22.) számú MVH Közlemény, a Kifizetési kérelem elkészítéséhez szükséges közlemény, a nyomtatványok és a segédlet az elektronikus felület használatához letölthető innen:

13/2014. (I.22.) számú MVH Közlemény

 

az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a LEADER Európai Unión belüli és harmadik országbeli terültekkel való nemzetközi együttműködés jogcím keretében nyújtandó támogatás kifizetésének igényléséről szóló 14/2014. (I.22) számú MVH Közlemény, a Kifizetési kérelem elkészítéséhez szükséges közlemény, a nyomtatványok és a segédlet az elektronikus felület használatához letölthető innen:

14/2014. (I.22.) számú MVH közlemény

 

az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a LEADER térségek közötti együttműködés végrehajtásához nyújtandó támogatás kifizetésének igényléséről szóló 15/2014.(I.22.) számú MVH Közlemény A Kifizetési kérelem elkészítéséhez szükséges közlemény, a nyomtatványok és a segédlet az elektronikus felület használatához letölthető inen:

15/2014. (I. 22.) számú MVH Közlemény

 

A kifizetési kérelem benyújtásához Ügyfélkapu (felhasználói név, jelszó) szükséges. Az Ügyfélkapus regisztráció módjáról részletesebb felvilágosítást az aktuális közlemény 2. számú mellékletét képező dokumentumban talál.

Az ügyfél saját nevében történő kérelembenyújtás:      

1. Az MVH-nál történő nyolvántartásba vétel a G1010 vagy a G1020-01 jelű nyomtatvány benyújtásával (ügyfél-azonosító megállapítása az MVH által). A nyomtatványok innen letölthetők:

128/2013. (VII. 30) MVH Közlemény

 

2. Ügyfélkapus regisztráció elvégzése (felhaszmálónév és jelszó megadása) a https://ugyfelkapu.magyarorszag.hu/regisztracio linken írtak szerint.

 

Amennyiben az ügyfél vagy meghatalmazottja adataiban eltérés van az Ügyfélkapu nyilvántartás és az MVH ügyfélnyilvántartás adatai között, akkor az elektronikus kérelem beadási felület nem érhető el.

Meghatalmazott ügyfélkapuján keresztül történő kérelembenyújtás:

Meghatalmazás esetén a kérelem meghatalmazott általi elektronikus úton való benyújtásának feltétele az előzetesen benyújtott maghatalmazás MVH általi nyilvántartásba vétele.

A felület használatával kapcsolatos információk:

Az elektronikus felület a Mozilla Firefox böngészőre lett optimalizálva! Ennek a MVH által tesztelt, ajánlott „portable" változata a MVH weboldaláról ingyenesen letölthető:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/ekerelem

 

Más böngészőkkel előfordulhat hibás megjelenítés, megnyitás, mentés!

Kiemelten felhívjuk a figyelmet, hogy a regisztrációs folyamat időigényes, ezért mielőbb gondoskodjon az Ügyfélkapus regisztrációról, abban az esetben, ha még nem rendelkezik velük.

Amennyiben a regisztrált adatainak bármelyikében változás következik be, az ügyfél a G0002 számú nyomtatványon a változás bekövetkezésétől számított tizenöt napon belül köteles bejelenteni az MVH bármely megyei kirendeltségéhez.

A fenti közleményekben gyakran hivatkozott 23/2007. (IV.17.) FVM rendelet innen letölthető:

23/2007. (IV. 17.) FVM rendelet

 

Fontos információk

Legfrissebb híreink