Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Január 25-ig számos különféle területen, így a mezőgazdaságban várják a megvalósult, fenntarthatóságot, környezetvédelmet, energia megtakarítástbemutató pályázatokat a III. Greennovációs Nagydíjra.

Már harmadik alkalommal hirdetik meg a Greennovációs Nagydíjat, amelyre a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban, kereskedelemben, valamint a szolgáltatói szektorokban megvalósult, kis és nagy „zöld” ötleteket, fejlesztéseket bemutató pályázatokat várják január 25-ig.

A nagydíjért azok a Magyarországon tevékenykedő cégek, szervezetek (önkormányzat, alapítvány stb.) indulhatnak, amelyek 2013. december 31-ig a lenti kategóriák valamelyikében kiemelkedő, a fenntartható fejlődést, illetve környezetvédelmet szolgáló teljesítményt értek el (korábbi években elindított beruházás-fejlesztés 2013-as eredménye is pályázható) vagy ezen célok eléréséért 2013-ban valamilyen beruházást, fejlesztést indítottak el:

  • Greennovatív gyártó, termelő;
  • Greennovatív termék;
  • Greennovatív kereskedő, értékesítő;
  • Greennovatív szolgáltató;
  • Greennovatív reklámtevékenység, promóció.

A pályázat beadási határideje 2014. január 25. Egy cég több pályázati anyaggal is indulhat, de ezek mindegyikét külön kitöltött pályázati űrlappal és a nevezési szabályzat szerinti mellékletekkel lehet beadni.

Az ünnepélyes, sajtónyilvános díjátadót 2014 elején tartják. A nyertes pályázatokat szaklapok nyomtatott és online felületein is bemutatják.

A pályázati adatlap elérhető: http://www.greennovacio.hu/2013/index.php

Fontos információk

Legfrissebb híreink