Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

A Magyar Közlöny 188. számában megjelent az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez a LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2013-ban nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 104/2013. (XI. 14.) VM rendelet, melyben a támogatási kérelem benyújtási időszak 2013. november 25 - 2013. december 20. közötti időszakban került meghatározásra.

Az itt letölthető Pdf fájl a turisztikai rendelet első fele, ami a pályázat benyújtásának alapvető feltételeit tartalmazza:

 

Az alábbi linkre kattintva érhető el a teljes turisztikai rendelet a mellékletekkel együtt. A kb. 900 oldalas dokumentumnak csak egyes részei vonatkoznak a Dél-Baranya LEADER HACS illetékességi területén pályázatot benyújtó ügyfelekre, így  a rendelet releváns részeinek megfelelő értelmezése érdekében kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a munkaszervezettel!

Turisztika rendelet mellékletekkel

 

 

Ezen pályázati lehetőséggel kapcsolatban  tájékoztató előadást tart munkaszervezetünk  a november 21-ei Tájékoztató Fórumonkon.

Fontos információk

Legfrissebb híreink