Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Értékes nyeremények várják azokat, akik részt vesznek az „Európa a régiómban” fotópályázaton. Az induláshoz egy fotó segítségével kell bemutatni egy helyi, EU által támogatott projektet.

Az Európai Bizottság pályázatot írt ki olyan európai uniós támogatású befektetések bemutatására, amelyek valódi változást jelentenek a helyi közösségek számára.

Az induláshoz nem kell mást tenni, mint egy fotót készíteni egy olyan projektről, amely valamely EU-alapból kapott támogatást, és a képen szerepel a finanszírozás adatait és az EU zászlaját feltüntető tábla. A versenyre ebben az évben bármilyen európai uniós alap által támogatott fejlesztésről készült képpel nevezni lehet, ha a fotó bizonyítja az EU-társfinanszírozás tényét.

Az induláshoz a fotót a program Facebook-oldalán (a „Participate” gombra kattintva) kell megosztani. A pályázók egy-egy kétszemélyes brüsszeli utat nyerhetnek. A régiók és városok európai hetére (október 7-10.), valamint ezer eurót (kb. 300 ezer forint), amelyet digitális kamerafelszerelésre költhetnek. A beküldési határidő augusztus 23. 12 óra.

Összesen négy győztest választanak ki: hármat egy független, fényképészekből és kommunikációs szakértőkből álló zsűri, egyet pedig a közönség szavazatai alapján választanak ki. Utóbbi díjra bármelyik Facebook-felhasználó szavazhat augusztus 26. és szeptember 6. között. A győzteseket szeptember közepére hirdetik ki.

A versenyről szóló legfrissebb hírek az #EUmyRegion Twitter-csatornán érhetőek el angolul.

 

Forrás: Európai Bizottság

Fontos információk

Legfrissebb híreink