Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2013.02.01-től kifizetési kérelem benyújtására főszabályként csak elektronikus formában lesz mód az MVH elektronikus ügyintézés menüpontján keresztül a 23/2007-es FVM rendelet módosításának és a jogcímrendeletek módosításainak következtében. Papír alapon csak akkor nyújtható be kifizetési kérelem, ha a jogcímrendelet a 23/2007-es FVM rendelettől eltérően rendelkezik.

Ez a változás a következő jogcímeket is érinti: 

Az elektronikus ügyintézéshez a meghatalmazottnak szüksége van ügyfélkapus hozzáférésre és MVH regisztrációra, illetve a meghatalmazónak szüksége van egy G946-os nyomtatványon igényelt jelszóra (akinek van már jelszava, annak nem kell újra igényelni). A meghatalmazottnak kell belépnie ügyfélkapun keresztül az MVH elektronikus felületén a rendszerbe és rögzíteni a meghatalmazást, ahol a meghatalmazó beírja a kapott jelszót. Ezt a meghatalmazást ki kell nyomtatni és aláírva postán elküldeni a Baranya Megyei MVH Kirendeltség 7602 Pécs Pf. 365. címére.

Figyelem, a meghatalmazást az ügyfélkapus beadást követően, a visszaigazoló KR dokumentumból az MVH oldalon keresztül a KR dokumentum nyomtatása menüvel kell nyomtatni, ellenkező esetben traktorokat rajzol rá és ráírja, hogy nem hiteles! A meghatalmazás beérkezését követően a munka a rendszerben megkezdhető ugyan, de csak napok múlva lesz aktív, tehát addig kifizetési kérelmet beadni nem lehet.

Figyelem szervezet ügyfél esetén minden esetben meghatalmazásra van szükség, amikor is a szervezet meghatalmazza az ő magánszemély képviselőjét!

 

A technikai segítségért kérje munkatársaink segítségét!

Fontos információk

Legfrissebb híreink