Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

Tisztelt Érdeklődők!

 

Megjelent a Magyar Közlöny 129. számában (2012. október 1.) a vidékfejlesztési miniszter 102/2012. (X. 1.) VM rendelete az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a falumegújítás és -fejlesztésre LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2012-ben nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló rendelet.

A rendelet 5.§ (1) bekezdése alapján: A támogatási kérelmet postai úton 2012-ben október 15. és november 15. között lehet benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (a továbbiakban: MVH) által rendszeresített, és az MVH honlapján közzétett, a (2) bekezdésben meghatározott adattartalmú formanyomtatványon – a mezőgazdasági, agrár-vidékfejlesztési, valamint halászati támogatásokhoz és egyéb  intézkedésekhez kapcsolódó eljárás egyes kérdéseiről szóló 2007. évi XVII. törvény (a továbbiakban: Törvény) 16. §-a, valamint 21. §-a alapján az  MVH és a LEADER HACS között létrejött delegálási szerződés szerint – a beruházás helye szerint illetékes LEADER HACS munkaszervezeti irodájához: Dél-Baranya Határmenti Települések  Egyesülete (Iroda:7800 Siklós, Köztársaság tér 8. Levelezési cím: 7801 Siklós, Pf. 206.)

Teljes rendelet:

Jogosult települések:

MVH Közlemény: 156/2012. (X. 5.) számú MVH Közlemény

 

 

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a beadott kérelem ügyintézése során hiánypótlásra nem lesz lehetőség, az ügyfél csak ellentmondásos esetben szólítható fel adategyeztetésre.

 

Amennyiben kérdésük van szívesen állunk rendelkezésükre az EGYESÜLETÜNK – KAPCSOLAT menüpontban megadott elérhetőségek egyikén.


 

Fontos információk

Legfrissebb híreink