Get Adobe Flash player

Belépés

Fontos Linkek

kormanyportal

videkunkkincsei

hoi2

szechenyi2020 logo 161x56

hu-hr-logo

Magyar Államkincstár

Nemzeti Együttműködési Alap

Keresés a honlapon

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a korábbi évek hagyományait követve idén is, immáron tizedszerre hirdeti meg a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” cím országos pályázatát.
A különleges előállítási technológiát őrző, kiemelkedő minőségű kézműves termékek díjazásának célja a magyar kézműves hagyományok és adottságok társadalmi elismerése, köznapi hasznosítása.  Ezért alapította 2001-ben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) a „Magyar Kézműves Remek” címet, melyre idén tízedik alkalommal lehet pályázni.
A cím kiosztásával szeretné segíteni az MKIK, hogy több gazdasági ágazat összefogásával a hagyományokat őrző, kiemelkedő minőségű hazai kézműipari termékek kerüljenek piacra, amivel többek között a kis- és mikro-vállalkozások versenyképességét fokozhatja, illetve az adott régió turisztikai kínálatát gazdagíthatja.
A jubileumi pályázat benyújtási határideje: 2012. április 13.
A X. Magyar Kézműves Remek kiállításnak 2012. április 26. és május 20. között ismét az impozáns Magyar Mezőgazdasági Múzeum ad otthont.
A megújult, egyszerűsödött és szélesebb kézműipari alkotói körnek szóló pályázati felhívás részletes leírása megtekinthető és letölthető a Kamara www.mkik.hu honlapjáról.

Fontos információk

Legfrissebb híreink